Kundeudtalelser - Britta

God behandling

Kære Britta
Tusind tak for god behandling (læs: super.) 
Jeg håber godt nok, at du kender én, magen til dig, som du selv kan 'gå' hos. - Jeg har lige præcis fået det 'kærlige spark' jeg havde brug for, til IKKE at komme videre, men vende mig til dét, jeg i forvejen har. Og det har jeg rigtigt godt af!! - Så dejligt fredeligt her er (= præcis det jeg har 'søgt' - selvfølgelig uden at finde det.) 
Knus
Katrine  

 

En berigende oplevelse

kære Britta.
Rigtig mange gange tak for denne gang. Det har for mig været en berigende oplevelse. jeg kan mærke, at jeg har fået større tiltro til mig selv. Så tak for dig.
Kh
Birgit

 

Et dejligt forløb

Hej Britta
Tak for et dejligt forløb.
For mig handlede det mest om, at du som eksperten lynhurtigt kunne placere min datter i den rette enneagramtype. I mange år har jeg behandlet hende som et rigtigt "følebarn" og i virkeligheden har hun bare "manipuleret" med mig. Med mit eget kendskab til enneagrammet har jeg nu lettere ved både at forstå - men også rumme hende.Jeg ved hvordan jeg kan motivere hende og har også fundet ud af, at jeg sagtens kan kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade - uden at hun går i stykker af den grund.
Min datter mener, at du har fjernet hendes "ondt i maven". Hun er blevet set og har fået opmærksomhed. I virkeligheden har hun måske i al den tid gået rundt og følt sig misforstået? Hun vil i alt fald i fremtiden blive mødt mere på sine værdier end hun er blevet før fra min side.
Og hvad er det så du bidrager med? For mig er det hele dig  . Du udstråler en total forståelse og rummelighed og selv om problemet måske er en knap så positiv side af mig, ja, så bliver det fra dig også vendt til noget som alligevel er værd at elske. Jeg føler mig "rigtig", når jeg er hos dig. Alt hvad du gør - gør du på en fantastisk varm, kærlig og forstående måde. Så det du bidrager med er vel, set med mine øjne, at få mig til at elske den jeg er (også selv om der stadig er plads til forbedring).  
Og hvad er det så præcis du gør? Jeg ved det faktisk ikke. Du trykker lige så stille på nogle små knapper, som så får en lavine at tanker og mønstre til at åbenbare sig. Du får mig lyst til at lære mig selv og andre endnu bedre at kende - med alt hvad indebærer af "fejl og mangler".
Puha - det er lidt svært det her. Jeg ved ikke om du kan bruge noget af det her eller om du har brug for mere/andet? Ellers så sig til. Jeg tør næsten vædde på, at når jeg først har trykket på send-knappen, så kommer jeg i tanke om en hel masse mere, som jeg burde have skrevet :-)
Knus fra Anna

 

Øjenåbner

Hej Britta
Tusinde tak for i går. Det var virkelig en fornøjelse og total forløsning at være hos dig. Der er så mange ting, som er faldet på plads for mig i forhold til min datter (og mig selv)  .
OG som en ekstra positiv sidegevinst, så har min kære mand nu indvigliget i at starte på Enneagramuddannelsen (jeg kan næsten ikke få armene ned). 
Så tusinde tak kære Britta for at åbne også hans øjne for, at der måske er noget dér at lære. Puha - det tog tid - men lykkedes til sidst.
Masser af knus og taknemmelighed fra mig

 

Når tingene giver mening

Kære Britta
Tusind tak smiley det hjalp mig meget at være hos dig. Der var rigtig meget, der pludselig gav mening, så det nu er mere klart for mig, hvad jeg skal have fokus på.
Knus
Anne

 

En helt særlig evne

Kære Britta
Tak for sidst.
Du er vel nok et fantastisk menneske, med en helt særlig evne til at spotte hvad der
rører sig i mennesker :-) 
Inkl. at spotte og udforske min kernebekymring:
- At føle samhørighed (og særligt samhørighed med min mor).
Jeg har fået et helt nyt familieliv - skøøøøønnnnnnnnt :-)
Tak for dig :-)
Knus
Charlie

 

En indsigtsfuld omgang

Hej Britta 
Tak for en meget indsigtsfuld omgang med dig, som jeg fortsat arbejder med. 
Kh
Pia

 

Det kom til at passe

Hej Britta.
Jeg vil gerne bestille tid til noget coaching ifm. min opsigelse. Måske skal jeg tage endnu en tur med noget clairvoyance eller håndlæsning? Da jeg var hos dig sidst, kom meget af det, du sagde til at passe. 
Mvh
Søren